Om meg

Mitt navn er Tommy Holtet, er 23 år gammel og kommer fra Kongsvinger. Jeg studerer Markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania,  og dette vårsemesteret skal fordype meg innenfor Digital markedsføring.

Grunnen til at jeg ønsker å fordype meg innenfor digital markedsføring, er fordi samfunnet digitaliseres og forandres hver eneste dag, og digitale ferdigheter har aldri vært viktigere. Jeg interesserer meg også for teknologi og data, noe som gjorde dette emnet til et klart førstevalg. Semesteret kommer til å bli krevende, men utrolig spennende og morsomt.

Forrige semester hadde vi emnet Produkt og Prisstrategi, et emne jeg synes var veldig interessant og så viktigheten i faget. Dette er et emne jeg ønsker å dra inn i noen av innleggene mine, og håper at jeg kan formidle min kunnskap slik at du  også ser viktigheten av gode prisstrategier. Andre emner som har fanget min oppmerksomhet, og emner jeg har mestret er blant annet Bedriftsøkonomi og analyse av Statisikk og kvantitativ metode. 

Bloggen vil inneholde faglig relaterte innlegg, hvor mitt mål er å skape læring som har verdi for flere.

Del gjerne innlegget: