Tommy Holtet

Bacheloroppgave og veien etter

Hva skjer etter endt studie?

Siste semester, bacheloroppgave og jakten på jobb står for tur. I forbindelse med dette ønsker jeg å ta opp igjen «bloggkarrieren», som ble startet i forbindelse med valgfaget «Digital markedsføring». Det jeg ønsker bloggen skal bidra til er å fortelle litt mer om mine egenskaper, interesser og hjelpe meg i arbeidet med bachelorskriving og jakten på jobb. På bloggen vil jeg publisere ulike innlegg fra mitt arbeid med bacheloroppgaven, samt andre interessante innlegg om blant annet digital markedsføring.

Bachelortema

Temaet jeg og min bachelorkamerat skal skrive om dreier seg om digital markedsføring og forbrukeratferd, hvor hovedfokuset ligger på bruk av smarttelefon. Hvordan påvirker smarttelefonen forbrukeratferd? Dette er et spørsmål som er interessant, og dekker et viktig tema innenfor digital markedsføring, nemlig økningen i smarttelefonbruk. Økning av mobil og smarttelefonbruk blir omtalt som en av trendene innenfor digital markedsføring (SmartInsights). Mobiltelefoner er den mest populære enheten for nettsurfing med 51,4% i forhold til PC/desktop med 43,4% (SmartInsights). Det er enda noe usikkerhet rundt hvordan vi skal løse oppgaven, men jeg skal holde dere oppdatert hvordan bacheloroppgaven skal gjennomføres.

 

Nå kommer det noen slitsomme men utrolig spennende måneder, så det er bare å gå i tenkeboksen!

 

  • Tommy

 

Kilder:

Digitale markedsføinrgstrender 2018: https://www.smartinsights.com/tag/digital-marketing-trends-2018/

Mest populære enhetene: https://www.smartinsights.com/digital-marketing-strategy/10-marketing-trends/

 

 

Del gjerne innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *